2009. október 29., csütörtök

A fülplasztika...

A fülplasztika a plasztikai műtétek terén egyaránt olyan keresett, mit az orr vagy az arcplasztika. Első sorban a fülek fejhez simuló tételét és az elálló fülek korrekcióját értjük a fülplasztika alatt. A fülplasztika terén ez az az esztétikai műtét, amit a leggyakrabban igényelnek a páciensek. A fülplasztika terén természetesen még beszélhetünk a részleges vagy teljes fülpótlásról vagy a fülkagyló kisebbítéséről. A fülplasztika terén a legkevésbé igényelt plasztikai beavatkozás az a fülkagyló alakjának a változtatása. A fülplasztika minden téren előnyös. A fülplasztika ugyan is minimális vagy semmi kockázattal nem jár. A fülplasztika után nem alakulhatnak ki szövődmények és a gyógyulás is nagyon hamar lezajlik. A fülplasztika ráadásul egy gyakorlott plasztikai

A fülplasztika természetesen mindig altatás alatt történik, de egy fülplasztika során nem kell mély altatás, mert a beavatkozás csak pár percet vesz igénybe. Sokan bár nem tudják, de a fülplasztika nem mindig igényel altatást. Egy fülplasztika során ugyanis sokszor elég az érzéstelenítés, de ez a beavatkozás méretétől és idejétől is nagyban függ. A fülplasztikát mindig vér és vizeletminta vizsgálat előzi meg, amely során kiderül, hogy a páciens alkalmas e egy plasztikai műtétre, vagy sem. A fülplasztika megkezdése előtt az érzéstelenítő inyekciót a páciens fülkagylójába adják. Az érzéstelenítő kezdetben a beadás után egy kis feszítő fájással kezdődik, de ez hamar elmúlik és az adott alany semmit sem érez a fülplasztika alatt történő beavatkozásokból. A fülplasztika során a a fülkagyló hátsó részén ejt a sebész egy néhány centiméteres vágást, majd ezt néhány öltéssel zárják.

A fülplasztika lényege tulajdonképpen a fülporc átalakítása, kivevése, vagy annak meghajlítása. A fülplasztika után csak nagyon halvány hegek maradnak, amelyek szinte észrevehetetlenek. A plasztikai műtét befejezésekor a fülekre kötés kerül, melyeket néhány napon belül le lehet venni. A fülplasztika után általában nincsenek magas fokú utófájások, de ha mégis lennének a páciensnek, akkor a fülplasztikát végző sebész és orvos adhat fájdalomcsillapítókat. Szerencsére a fülplasztika egy olyan sebészeti beavatkozás, amely során nincs szükség a haj leborotválására. A fülplasztika után a varrat szedésre a fülplasztikát megelőző műtét után 8-9 nappal kerül sor. A fülplasztika tehát egy remekül bevált sebészeti beavatkozás, plasztikai műtét, amely a páciensek 99%-nál teljes fokú elégedettséget mutat. A fülplasztika ráadásul csak egy 60-90 perces operáció és teljesen kockázatmentes is.

  • Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalam. Az oldal megtalálható az azcentrum.com linktároldalon. Viszontlátásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése